Pilates

Pilates je program vježbi laganog do srednjeg inteziteta koji uz vježbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća, oslobađanju od stresa te učvršćivanju tijela. Pilates vježbe aktiviraju cjelokupnu muskulaturu tijela. Pokreti se izvode kontrolirano i precizno, uz stalnu povezanost uma i tijela. Pilates ima za cilj ispravljanje posture tijela, gdje uslijed današnjeg načina života, svakodnevnog sjedenja za računalom ili fizičkih poslova s repetativnim kretnjama tijelo pati.
Kreiran za plesače, dostupan svakom rekreativcu kroz pilates najviše jačamo trup, trbušne i leđne mišiće, ali i istežemo te povećavamo opseg pokreta za svakodnevne kretnje. Uključeni su i rekviziti na svakom teningu pa se kroz trening uz već sve navedene dobrobiti radi i na boljoj stabilnosti, mobilnosti, kontroliranijoj kretnji i koncentraciji, izduženosti mišića i elegantnijoj izvedbi pokreta.
Pilates je namijenjen svim dobnim skupinama bez obzira na stupanj tjelesne pripreme, te ljubiteljima standardne pilates rutine.

Um je ono što izgrađuje tijelo” (Joseph H. Pilates)

Detalji treninga
Duration:60min
Location:Zagreb
Class Size:15
Price:280 HRK
Non Memeber Price:40 HRK