Što je individualni kondicijski trening?

Individualni kondicijski trening je trening na kojem naši stručni treneri rade individualno s klijentom, stoje mu na raspolaganju savjetima i demonstracijom vježbi. Njihov je zadatak na temelju Vaših želja i ciljeva sastaviti program vježbanja i prehrane te ga modificirati ovisno o klijentovim željama i mogućnostima. Treneri su kroz vrhunsku naobrazbu stekli znanja i iskustva kojima su u mogućnosti prilagoditi se svakom klijentu i njegovim potrebama.
Osobni treneri pomoći će Vam da zadovoljite svoje potrebe i želje; bilo da se radi o poboljšanju općeg kondicijskog stanja, rehabilitacijskog programa ili smanjenja tjelesne težine.

Kako individualni kondicijski trening funkcionira?

Individualni kondicijski trening za žene rekreativke sa stručnim trenerom, 1:1 TRENER-KLIJENT (mogućnost individualnog treninga s dva klijenta). Trening se održava u prostoru Aerobic centra ili po dogovoru s klijentom u nekom drugom prostoru.

Zašto izabrati individualni kondicijski trening?

Osobni trening se najčešće izvodi 1 na 1 što omogućava treneru potpunu usredotočenost na vježbača i obrnuto, što dobiva na važnosti kada programi vježbanja postanu kompleksnij. Razolikost treninga i rekvizita pomoći će Vam da ostvarite svoje ciljeve. Kroz individualni pristup osigurano je postizanje željenih rezultata u što kraćem vremenskom periodu kao i podizanje zdravstvenog statusa.

Kome je individualni kondicijski trening namijenjen?

Individualni trening namjenjen je svima koji se osjećaju ugodnije u mirnijoj atmosferi treninga nego na grupnim programima, onima koji žele naučiti pravilno izvođenje vježbi kako bi mogli pratiti grupne treninge te onima koji imaju malo raspoloživog vremena za sebe i rekreaciju i žele ga iskoristiti na najbolji mogući način. Ukoliko nikada niste vježbali, individualni trening može Vam pomoći kako pravilno početi te će Vam skrenuti pažnju na detalje koji su važni za sami ishod treninga. Ukoliko vježbate duže vrijeme i program Vam je dosadio, naši treneri motivirati će Vas i predložiti Vam nove ideje.

Cijena individualnog kondicijskog treninga

U našem prostoru

Individualni trening 1 klijent = 150,00 kn

Individualni trening 2 klijenta = 250,00 kn

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se da ovakav pristup vježbanju postiže željene rezultate te čini vaše ciljeve dostižnima.

Detalji treninga
Duration:60min
Location:Zagreb
Class Size:1-2
Price:150 HRK